ÇOCUK PARKLARI YAPIM ÇALIŞMALARI SON AŞAMADA…

ÇOCUK PARKLARI YAPIM ÇALIŞMALARI  SON AŞAMADA…

Başkan Pekel,``Çocuklarımızın sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlayacak 18 adet çocuk parkını hizmete açtık``

Belediye Başkanı Sedat Pekel, kentimizin farklı birçok noktasında yapımı devam eden Çocuk Parklılar ve Spor Alanları ile ilgili proje çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Pekel, 18 Adet Yeni Çocuk Parkı ve Spor Alanı Projesi yapım çalışmalarında son aşama gelindiğini söyledi.

Bandırma Belediyesi Park-Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerince kentimizin birçok noktasında yapımına başlanan Çocuk Parkları ve Spor Aletleri Projelerinde, son olarak peyzaj çalışmalarının tamamlanması planlanırken Başkan Pekel, projenin son durumunu görmek için çalışmaları yerinde inceledi.

Pekel, çocuklarımızın sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla yapımına başlanan 18 adet yeni çocuk parkı ve spor alanı projesinin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımızın hem çocukları hem de aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilecekleri alanların ortaya çıkacağını söyledi. 

Pekel: “Bandırma Belediyesi olarak bu yıl içerisinde kentimizde birçok çalışmayı ve hizmeti gerçekleştirdik. Bandırma`nın yerel yönetimi olarak bu hizmetlerimize yenilerini ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında son olarak çocuklarımızın bedensel ve sosyal gelişimlerine önemli derecede katkı yapacağına inandığımız 18 adet yeni çocuk parkı projelerimizi hayata geçirdik. Ekiplerimiz bu konuyla ilgili çalışmalarını tüm hızıyla yerine getiriyor. Kentimizin farklı noktalarında yapımına başladığımız bu yeni çocuk parklarımızda çocuk oyun gruplarının yanı sıra ailelerimiz içinde spor aletleri de park projelerimiz içinde yer alacak. Amacımız bu projemizi kısa sürede tamamlayıp Bandırma halkına ve çocuklarımıza yakışan park ve spor alanlarını ortaya çıkarmak olacak” dedi.

 

 

 

 



İSMAİL TABAN
3.11.2013 17:01:48
Sn. başkanım sonunda iyi bir iş yaptıgınızı gorduk.20 yıldır hacı Yusuf mah. levent caddesindeki evimde oturuyorum.bizim mahalledeki cocuk parkı sanırım ben dogmadan yapılmıs ve suan sadece demir direkler kalmıs durumda. cocuklarımız dogdu büyüdüler ve artık okula gidiyorlar aynen bizim gibi ama nedense bu Levent bey caddesindeki (tarihi ) parkı bi türlü yapamadılar.acaba bu park ne zaman ve kim tarafından yapılacaktır.eger yapılmayacaksa yakında arkeolojik kazı izni için gerekli izinleri alıp olayı dunyaya reklam etmek niyetindeyim.bu konuda sizlerden yardım bekliyoruz.parkı yapan mahallenin OYUNU alacaktır. saygılarımla...

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı